top of page

Kuka Johanna?

Moikka!

Minä olen se nainen, jonka vaatteet sotkeutuvat salilla magnesiumiin.

Se nainen, joka pääasiassa kyykkää, penkkaa ja vetää maasta. Ja nauttii siitä. Se nainen, joka haluaa olla niin vahva kuin vain puhtaasti urheilemalla voi olla.

Ensin aloitin saliharjoittelun, jotta saisin erottuvia lihaksia, vähän lisää hartialevyettä sekä tietynlaista ”uskottavuutta” (ehkä eniten omissa silmissäni). Vaikka olen aina ollut liikunnallinen ja vahva, olen siitä huolimatta aina ollut pieni. Nyt 29 –vuotiaana pituutta on edelleen vain se puolitoista metriä, mutta henkistä vahvuutta, itseluottamusta ja sitä hartialeveyttäkin on kertynyt. Olen vahvempi - sanan kaikissa merkityksissä.

Muutamia vuosia sitten se säännöllinen kehoa muokkaava salitreenaaminen vaihtui puhtaasti voiman hankkimiseen. Kehon muokkautuminen ei missään nimessä loppunut, kun treenit alkoivat koostua vain raskaista moninivelliikkeistä, päinvastoin. Leuanvedon ja erilaisten penkkipunnerrusten jälkeen omaksi lajiksi on muotoutunut klassinen voimanosto, jossa kilpailen kansainvälisellä tasolla.

Kun en treenaa itse, treenautan muita. Toimin Personal trainer –yrittäjänä sekä lisäksi voimavalmennus- ja PT-kouluttajana Spartan Gearilla. Tarkemmin koulutuksestani ja työstäni voit lukea täältä.

Blogissani haluan jakaa tietoa voimaharjoittelusta, treenaamisesta, ravinnosta sekä kilpaurheilusta. Tämä blogi tulee olemaan minulle myös eräänlainen päiväkirja, jossa puran tuntemuksiani, esimerkiksi silloin kun kisakausi lähenee. Pääset siis seuraamaan myös minun raudan makuista elämääni. Olen kirjoittanut useita vuosia blogia mm. Spartan Gear:lle ja US:lle, mutta jo pitkään haaveena on ollut oma sivustoni, jonka vihdoin olen saanut aikaiseksi. <3

Toivottavasti jäät seuraamaan!

- Johanna

Vaatteet: www.fit4you.fi

Suosituimmat tekstit
Viimeisimmät tekstit
Arkisto
Avainsanoja
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page