top of page
IMG_4542_edited_edited.png
2.png

JOHANNA FORSSTRÖM

KUTSUMUS-AMMATTI

Liikunta on aina kulkenut läpi elämän tärkeimpänä harrastuksenani ja lopulta tein siitä itselleni ammatinkin. Nuoruusajan yleisurheilu vaihtui ensin saliharjoitteluun, jonka myötä tuli erilaisten voimailulajien harrastaminen ja niissä kilpaileminen.

 

SM-mitaleja minulta löytyy parisenkymmentä erilaisista voimailulajeista, kuten klassisesta voimanostosta, penkkipunnerruksesta sekä leuanvedosta ja maksimivoimapunnerruksesta. Valmennuksessani on myös useita samoissa lajeissa SM-tasolla kilpailevia urheilijoita.

 

Nautin valmennettavieni monipuolisesta kirjosta. Valmennustallissani on niin painonpudottajia, tavoitteellisesti kuntoilevia ja urheilevia, kuten ruuhkavuosien jälkeen elämätapojansa remonttiin laittavia naisia ja miehiä. Olen valmentanut useita kymmeniä ellei satoja hyvin erilaisista lähtökohdista tulevia ihmisiä ja koen sen olevan tämän työn rikkaus sekä yksi syy rautaiseen ammattitaitooni. Jokaisesta valmennusyhteistyöstä kun oppii valmentaja itsekin aina jotain.

2.png

AMMATILLINEN TAUSTA

Vuosien kilpaurheilu voimalajeissa ja intohimo voiman kehittämiseen raskaiden perusliikkeiden avulla on muokannut polkuani valmentajana. Vahvuuksiini kuuluu erityisesti levytankotekniikoiden opettaminen, tavalla joka huomio valmennettavan mittasuhteet, liikkuvuuden ja heikkoudet. Isot perusliikkeet hyvällä tekniikalla, turvallisesti suoritettuna ovat nopein tie kehitykseen ja siksi ne tulisi kuulua lähes jokaisen saliharjoittelijan ohjelmaan.

Haluan jakaa tietotaitoani ja omaa erityisosaamistani voima- ja liikkuvuusharjoittelun sekä ravinnon osalta, auttaakseni muita.

Valmennus työn lisäksi vedän jonkin verran erilaisia ryhmäliikuntatunteja yrityksille tilauksesta, bootcamp -treenejä sekä koulutan Spartan Academyn voimavalmentaja sekä personal training -koulutuksissa.

 

Suurimman ammatillisen nautinnon koen saavani kouluttamisesta sekä valmentamisesta, oli sitten kyse elämäntapamuutos -projektista tai tavoitteellisesta voimavalmennuksesta.

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, toimin yrittäjänä kutsumusammatissani!

 

8j7a1325.JPG
2.png

KOULUTUS JA SAAVUTUKSET

IMG_3873.jpg

Koulutukseltani olen Suomen urheiluopistolta valmistunut liikunnanohjaaja AMK eli ammattikorkeakoulutason liikunnan ja ohjauksen ammattilainen. 

Opiskelujeni suuntautumisvaihtoehtona valitsin kilpa- ja huippu-urheiluvalmennuksen, jonka arvokkaita oppeja hyödynnän nyt kuntoliikkujien keskuudessa.

Kilpaurheilijan valmennus täytyy olla systemaattista ja rytmitettyä, sillä kutakin ominaisuutta voi kehittää yhtäjaksoisesti vain tietyn ajan. Miksei siis myös kuntoliikkujien valmennus?

Koulu

Liikunnanohjaaja AMK

-SPARTAN ACADEMY Personal Trainer
-SPARTAN ACADEMY voimavalmennus ja personal training kouluttaja

Suoritettuja koulutuksia:
SPARTAN ACADEMY kahvakuula ja toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutus
SPARTAN ACADEMY huoltavan- ja palauttavan harjoittelun ohjaajakoulutus


 Tärkeimpiä saavutuksia kilpaurheilussa:
-Klassisen voimanoston -47kg EM hopea 2017
-Klassisen penkkipunnerruksen -52kg EM pronssi 2017

-Klassisen voimanoston -52kg SM hopea 2017-2019,2022
-Klassisen penkkipunnerruksen -52kg SM hopea 2016, 2018,2021 

SM kulta 2017,2022, 2023
-Maksimivoimapunnerruksen -52/57kg SM 2014 ,2018, 2019-2021

SM hopea 2015-2017

-Toisto- ja voimaleuanvedon Suomenmestari 2013

bottom of page